Vragen?

Stoet

De stoet vertrekt zoals gewoonlijk aan de luchthaven van Deurne om daarna via de Diksmuidelaan – Borsbeekbrug – Single naar de de Statiestraat / Driekoningenstraat te rijden.

Meerijden in de reclamestoet

U wil meerijden in de reclamestoet?  Goed zo, zo steekt u een hart onder de riem van de vele vrijwilligers en u promoot zo uw bedrijf op een originele en in het oog springende manier. Neem contact op met Dave Tyck en hij zal u vragen zo snel mogelijk beantwoorden

Nog andere vragen?

Hebt u nog andere vragen waar je de antwoorden niet voor kan vinden?  Neem dan contact met ons op en wij zullen u spoedig van antwoord voorzien.

info@sint-berchem.be

Waar kan u de stoet vinden

FAQ

Alle vragen kunnen we niet voor jullie beantwoorden maar we hebben getracht om de meest voor de hand liggende op te sommen.

Zal het goed weer zijn tijdens de stoet?

Het paard van de Sint mag dan wel “Goed Weer Vandaag” heten, maar jammer genoeg kunnen we het weer niet beinvloeden.  Bij regenweer gaat de optocht gewoon door.  Een paraplu en regenkledij kunnen je helpen om droog te blijven.

Zal mijn kindje ook snoep krijgen?

Zoals jullie weten geeft de Sint enkel snoep aan brave kindjes. Het afgelopen jaar heeft de snoepfabriek genoeg snoep gemaakt om alle kindjes van voldoende snoep en fruit te voorzien.  Nu maar hopen dat alle kindjes braaf zijn geweest. Zwarte Piet brengt zijn roede mee als alternatief.

Waarom komt de Sint met het vliegtuig?

November is voor de Sint een drukke periode.  Om overal optijd te kunnen zijn en de duizende kindjes niet teleur te stellen maakt de Sint gebruik van moderne snufjes om zich snel te verplaatsen. Daarom gebruikt hij een vliegtuig om snel ter plaatse te zijn. We hebben van vertrouwde bronnen gehoord dat de Sint volgend jaar misschien wel in een electrische auto aangereden.

Vraag en Antwoord

Kleurwedstrijd

Je kan je tekening inkleuren en afgeven tijdens de stoet.  Achteraf gaat de Sint en zijn Zwarte Pieten deze allemaal bekijken en de winnaars uitloten.  Hou zeker onze website en facebook pagina in de gaten.  Hierop maken we de winnaars na enkele dagen bekend.

Reclamestoet

Wil je meerijden in de stoet met een reclame wagen? Je bent meer dan welkom. Neem contact op met onze stoetmeester Dave Tyck, hij zal je onze voorwaarden bezorgen.

Zo werk je mee aan een leuk initiatief voor onze kleinsten en promoot je jou bedrijf op een leuke en orinele manier.

Kosten gemaakt tijdens de stoet zijn volledig ten laste van de deelnemer. Maar in ruil krijg je wel een prominente plaats in de stoet EN je maakt er veel kinderen mee blij.  En daar draait het allemaal om.